Lina Serpil PEHLEVAN
Lina Serpil  PEHLEVAN
lina@kadinlara.com
Gerçek Şifa Nedir?
  • 10 Mayıs 2024 Cuma
  • +
  • -

Gerçek şifa nedir? Rahatsızlığın veya eksikliğin sebebini anlayarak, taşıdığı mesajı alarak, ihtiyacını giderip gelene ve mesajcıya teşekkür ve şükürle tamamlanmaktır. Bu tamamlanma bir dengeye geliş hali ile mümkündür. Denge, idrak ve kavrayışla olur. Bilgisini almadan yapılan kısmi iyileşmeler, gelen mesajı alamamaktır. Şifa Allah’tandır, bizler şifaya aracı olmaya niyet ettiğimizde, şifa dileyen ve şifayı hak edenlerle buluşuruz. Ne mutlu gönülden samimi iyileşme dileyenlere, ne mutlu onunla buluşan şifacıya. Huzurun tadını aldığımız, şükrederken kalbimizin titrediği şifalarda buluşalım.

Online olarak ruhsal ve olay okumaları yapmaktayım. Kişilerin var olan potansiyellerini en güzel şekilde nasıl ortaya koyabileceklerini, geçmiş yaşam deneyimlerinde yaşamış oldukları hallerin bilgilerini alarak, şimdiye buraya gelerek mutlu, başarılı olmalarına yani hayat içinde tekâmül yolculuğunda aydınlanarak, kendi ışığının gücünü, parlaklığını artırmalarına aracılık edilir. İnsanların çoğu geçmişte yaşadığı bir halin içinde donup kalabilir, hayatında bu sebeple tekrar döngüleri oluşur, kişi sürekli aynı şeyleri yaşamaya devam eder. Ta ki bu halden uyanana kadar! Bu döngüden çıkış yolu ise ancak geçmişte yaşanılan ve orada sıkışıp, buzlaşan ve donup kalan duyguların çözümlenerek, bilgisinin alınmasıyla mümkündür.

Yine kişilerin ailesiyle özellikle anne, babasıyla olan ilişkileri, çocuklukta yaşanılan deneyimlerin, kişilerin hayat boyu yaşayacakları hallerin bir yansıması olduğundan dolayı, bu alanların temizlenmesi. Doğum anındaki enerjilerin dönüştürülmesi, kişinin hayat kalitesini artırdığı gibi hayattan tat, lezzet alarak ve yaptığı işi aşkla yaparak ilerlemesini sağlar. Şifa çalışmalarımda veren el, alan elden üstün değil alan ve verenin birliği ilkesi esastır. Hayat yolunda her nefes alış verişimizde seçimler yapar ve kaderimizi güncelleyebiliriz.

Hayat sağın ve solun, yukarının ve aşağının, Rahman ve Rahim’in, yerin ve göğün dengesiyle mümkündür. Bu dengenin oluşmasında doğru nefes çok önemli bir yer tutar. Nefesini kontrol edebilen hayatını kontrol edebilir, güzellikle yönetebilir. Online olarak nefes ve aktif yaşam koçluğu yapmaktayım. Köşe yazarı olmayı ne zaman sipariş ettiğimi hatırlamıyorum iyi ki buradayım, buluşturana şükürler olsun. Sizlerle bilgilerimi paylaşmama aracılık eden www.kadinlara.com ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlere doğru nefes teknikleri, doğru beslenme, holistik bakış açısıyla, yaşam kalitemizi artırarak sürdürülebilir yaşam alışkanlıkları edinme, hayattan tat, lezzet alarak potansiyelimizi en güzel şekilde ortaya koyma, olay ve ruhsal okumalarla ışığımızın gücünü hissedebilme, kaderimizin güncellenebilen köşelerini ve daha birçok konuyla ilgili paylaşımlar yapacağım. Sizlerle birlikte olmaktan onur duyuyorum.

Sevgilerimle..

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?