Hakan KIZILKAYA
Hakan  KIZILKAYA
hakankizilkaya@kadinlara.com
Kadın Aktüel dijital ortamda
  • 10 Nisan 2023 Pazartesi
  • +
  • -

Teknolojik gelişime ve değişime kayıtsız kalamazdık kalmadık Covid19 ülkemizde tüm dünyada olduğu gibi ölümlere yol açtı, pandemi döneminde Nar Medya bünyesindeki yayınların tamamına ara vermek zorunda kaldık sonrasında ekonomik olumsuzluklar kağıt fiyatları ve diğer giderler karşılanamaz olunca dijitalleşme kaçınılmaz oldu ve www.kadinaktuel.net web adresindeki yerimizi aldık.

Kadının adı var, var olacak.

Kadınlarımızın ülke kalkınmasına vermiş oldukları katkı üst düzeyde olduğu gibi, pratik olmaları ayrı bir verimlilikte sağlıyor.

Bunu uzun yıllar önce fark eden Mustafa Kemal Atatürk, kadınların iş hayatına dahil edilmesi gereğini şu sözlerle dile getirmişti. “Bir topluluk; cinsinden yalnız birinin asrın icaplarını edinmesiyle yetinirse, o topluluk yarıdan fazla güçsüzlük içinde kalır… Bizim topluluğumuzun başarısızlığının sebebi, kadınlarımıza karşı gösterdiğimiz kayıtsızlık ve kusurdan ileri gelmektedir…”

O günlerin yoksulluğunu da düşünürsek, hiç vakit kaybetmeden harekete geçilmesi gereği kaçınılmazmış, gurur duyun ve rahat bırakın kadınlarımızı…

Atamızı saygıyla anıyoruz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?