Yoga buluşmaları başladı

Yoga buluşmaları başladı

Nilüfer Belediyesi’nin, katılımcı bir süreçle yeni kimlikler kazandırdığı Pancar Deposu yoga buluşmalarına ev sahipliği yapıyor. Bir ay boyunca salı günleri devam edecek yoga etkinlikleri bütün kadınlara açık.

‘Ortak aklın ürünü’ olarak faaliyete geçirilen Pancar Deposu, Nilüferli kadınları yeni bir etkinlikte buluşturdu. Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği yoga etkinlikleri Pancar Deposu’nda başladı.

YogaKioo Gönüllü Uzman Eğitmeni Nihan Yönel’in eşliğinde gerçekleşen yoga buluşmalarının ilkine katılım büyük oldu. Matlarını alıp gelen kadınlar, nefes kontrolüyle egzersiz ve meditasyon yaptı. Spor yaparak stresten arınan kadınlar , spor yapmanın memnuniyetini yaşadı.

Ücretsiz gerçekleştirilen yoga buluşmaları bir ay boyunca devam edecek. 20 Şubat, 27 Şubat ve son olarak 5 Mart’taki yoga etkinliklerine isteyen bütün kadınlar katılabiliyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • Koç
  • Boğa
  • İkizler
  • Yengeç
  • Aslan
  • Başak
  • Terazi
  • Akrep
  • Yay
  • Oğlak
  • Kova
  • Balık
KOÇ BURCU YORUMU

Bugün, duygularınızın derinliklerine inebilir, içsel bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Geçmişle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir ve kendinize zaman ayırarak bu konuları kendi içsel dünyanızda değerlendirebilirsiniz. Duygusal dengeyi korumak için kendinize dikkat etmeli ve içsel huzuru sağlamak için meditasyon veya benzeri yöntemlere başvurabilirsiniz. Bugün, içsel gücünüzü keşfetmek için harika bir fırsat olabilir.

BOĞA BURCU YORUMU
İKİZLER BURCU YORUMU

Tabii ki! Bugün, İkizler burcu olarak iletişim becerilerinizle öne çıkacaksınız. İnsanlarla etkili ve anlayışlı bir şekilde iletişim kurabileceksiniz. Fikirlerinizi açıkça ifade etmekten çekinmeyin, çünkü çevrenizdekilere ilham verebilirsiniz. Aynı zamanda içsel huzurunuzu korumak ve duygusal dengeyi sağlamak için kendinize zaman ayırmayı unutmayın. Bugün, kendinizi keşfetmek ve içsel gelişimle ilgili adımlar atmak için harika bir gün olabilir. İyi bir denge ve uyum içinde olacaksınız.

YENGEÇ BURCU YORUMU

Tabii ki! Bugün, duygusal olarak yoğun hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişim kurmak ve duygularınızı paylaşmak önemli olacak. İçsel sakinliğinizi korumaya çalışın ve ani tepkilerden kaçının. Sevdiklerinizle anlayışlı ve sabırlı olmanız, ilişkilerinizi güçlendirecektir. Kendinize zaman ayırarak ihtiyaçlarınıza odaklanabilirsiniz.

ASLAN BURCU YORUMU

Tabii ki! Bugün, Aslan burcu için ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Sevdiklerinizle iletişiminizi kuvvetlendirmek için çaba göstermelisiniz. Ayrıca, iş hayatınızda yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ancak karar vermeden önce detaylı bir şekilde düşünmekte fayda var. Bugün kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlamaya çalışmalısınız.

BAŞAK BURCU YORUMU

Zihinsel ve duygusal olarak dengede olmayı başarabileceğiniz bir gün olabilir. Sıkıcı ve monoton aktivitelerden uzaklaşarak kendinize zaman ayırıp yeni şeyler deneyebilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişiminizi güçlendirmek için fırsatlar yakalayabilir, verimli konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. İş hayatınızda disiplinli ve odaklı bir şekilde çalışarak hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Partnerinizle uyumlu bir gün geçirebilirsiniz.

TERAZİ BURCU YORUMU

İlişkilerinizde dengeyi sağlamak için olanaklarınızı zorlayabilirsiniz. İş ortaklıkları veya partnerliklerde iletişimi güçlendirmek adına adımlar atabilirsiniz. Duygusal konularda ise iç sesinizi dinlemek size doğru yolu gösterebilir. Keyif alacağınız aktivitelere yönelerek stresinizi azaltabilirsiniz.

AKREP BURCU YORUMU

Bugün duygusal bir denge arayışı içinde olabilirsiniz. Kendinizi ifade etme ihtiyacınız artabilir ve çevrenizle derin konuları paylaşmak isteyebilirsiniz. Ancak, enerjinizi doğru yönlendirmeye özen gösterin ve gereksiz tartışmalardan kaçının. İçinizdeki tutkulu ve kararlı yanı ortaya çıkararak, hedeflerinize odaklanabilir ve kararlılıkla ilerleyebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla olan iletişiminizi güçlendirerek işbirliklerine açık olun. Bu sayede, ortak projelerde başarılı olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya çıkararak, hayal gücünüzü kullanabilir ve kendinizi ifade edebilirsiniz.

YAY BURCU YORUMU

Bugün belki kontrolünüzü kaybetme eğiliminde olabilirsiniz. Ani tepkiler vermek yerine sakin kalmaya çalışın. Duygusal konularda hassas davranmanız gerekebilir. Aynı zamanda, yakın çevrenizden alacağınız destekler moralinizi yükseltebilir. Kendinize zaman ayırın ve içsel dengeyi korumaya özen gösterin.

OĞLAK BURCU YORUMU

Bugün, Oğlak burçları için başarılı ve verimli bir gün olabilir. İş hayatınızda hedeflerinize daha da yaklaşmak ve yaratıcılığınızı ortaya koymak için iyi bir gün olabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmek ve disiplinli bir şekilde çalışmak size olumlu sonuçlar getirebilir. Ayrıca, sağlık konularına da dikkat etmenizde fayda var. Sevdiklerinizle vakit geçirerek duygusal dengeyi korumaya çalışın. Uyumlu ve dengeli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

KOVA BURCU YORUMU
BALIK BURCU YORUMU

Bugün duygularınızın derinliklerine inebilir ve içsel keşifler yapabilirsiniz. İçsel dengenizi sağlamak için meditasyon, yoga gibi aktiviteler size iyi gelebilir. Aynı zamanda sevdiklerinizle vakit geçirmek keyifli olabilir. İletişim konularında dikkatli olmanızda fayda var, yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte esnek olmaya çalışmak size pozitif enerji getirebilir.